Wolwedans Dam

Wolwedans Dam

Wolwedans Damm is a concrete dam located on the Great Brak River near Mossel Bay, Western Cape, South Africa.

Completed in early 1990, it was the first (in the world) single center arch-gravity dam made of roller-compacted concrete fully relying on three-dimensional arch action for stability.

For more details come and Visit the Great Brak River Tourism Office.

Foto: Garden Route Meander

Trailrider

Trailrider

Johann van Tonder is ‘n boorling van George met ‘n groot liefde vir die Suid Kaap, sy natuur en geskiedenis. As redakteur, joernalis, radio persoonlikheid en storieverteller leef hy hom uit in die wêreld van motors en motorfietse en bevind homself gereeld in verskillende dele van die land op die nuutste motor en motorfiets bekendstellings. Onder die vaandel Trailrider Media verskaf hy motor en motorfiets verwante inhoud aan koerante, tydskrifte en verskeie radiostasies. Wanneer hy tuis is verken hy graag die area se agterpaaie op sy ysterperd op soek na nuwe stories en verhale vir sy reis blog en druk-titel Ultimate Lifestyle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *